Lynch folytatja a Twin Peakset


Bár előbb kilépett a projektből, és a régi szereplők hívására hetekig nem adott hivatalos választ, úgy tűnik, David Lynch megegyezett a Showtime-mal: 18 új részt fog rendezni – ez két következő évadot jelent.

A hírt maga a rendező tette közzé egy Twitter-üzenet formájában.

A Showtime vezetői tavaly októberben harangozták be egy kilenc részes új évad terveit. A forgatókönyveket David Lynch és Mark Frost írta. A történet napjainkban fog játszódni.

Egy év és négy hónapnyi egyeztetés után idén áprilisban Lynch kilépett a projektből. Döntését azzal indokolta, hogy a csatorna nem hajlandó annyi pénzt a rendelkezésére bocsátani, amennyire szerinte a film megvalósításához szükség lenne. Nemcsak a sorozat régi sztárjai követelték vissza a rendezőt, hanem a rajongók is: online petíciót indítottak a Change.og felületén, és több mint 30 000 aláírást gyűjtöttek össze.

A Twin Peaks folytatásában Kyle MacLachlant láthatjuk viszont Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, és visszatér a képernyőkre Sheryl Lee és Dana Ashbrook  is Laura Palmer, illetve Bobby Briggs szerepében.

A legendás sorozat folytatását 2016-ban, az eredeti Twin Peaks fináléjának 25. évfordulója alkalmával tervezik bemutatni.Kapcsolódó