Daniel Craig legalább ötször lesz 007-es


A brit színész egy interjúban arról beszélt, hogy ötödször is elvállalta James Bond szerepét: a 007 Spectre – A fantom visszatér után még legalább egy Bond-filmet leforgat.

A 47 esztendős színész a The Wrap kérdésére azt mondta: „Addig csinálom, amíg fizikailag képes vagyok rá… egy továbbira leszerződtem – de nem akarok jóslatokba bocsátkozni”.

Craig nem tagadta, hogy „halálra dolgozza” magát, és a szerep egyre nehezebb lesz, de – mint mondta – „ilyen az élet”.

A brit akciósztár korábban azt nyilatkozta az Esquire-ben, hogy a 007 Spectre után szögre akasztja a szmokingot, ezért el is kezdődtek a találgatások, hogy ki lehetne az utódja. A szóba jöhető jelöltek között Idris Elbát emlegették sokan, aki az első fekete Bond lehetne, ha megkapná a szerepet.

A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje A Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. Az utóbbi epizódra világszerte 1,1 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők, ezzel a sorozat egy darabja először lépte át az egymilliárd dolláros bevételi küszöböt.

A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők. A filmben Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Lea Seydoux is szerepel.

(MTI)Kapcsolódó