Lestat gróf visszatér


Már készül az Interjú a vámpírral rebootja, de a Vámpírok krónikája főszerepét már nem Tom Cruise fogja alakítani.

A forgatókönyvíró, producer Josh Boone – aki rendezőként jegyzi a Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars, 2014) című mozit – dolgozik Anne Rice két vámpírmeséjének (Interview with The Vampire, The Vampire Lestat) új feldolgozásán. Lestat, a vámpírgróf történetének első feldolgozása 1994-ben került a mozivásznakra, afőszerepet akkor Tom Cruise alakította, a legfontosabb mellékszerepekben pedig Brad Pittet, Kirsten Dunstot és Christian Staltert láthattuk.

Az új filmről Josh Boone „csiripelt” a Twitteren, múlt hónapban közzétett egy fényképet a kész forgatókönyvről. Most azt írta: „Lestat – csak egyvalaki lehet”, és mellékelte a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) főszereplőjének, Jared Letónak a fotóját. A színész még nem nyilatkozott az új szerep kapcsán, az augusztusban a mozikba kerülő Suicide Squad népszerűsítésével van elfoglalva.

A jelenleg gyártáselőkészítésii fázisban levő filmet a Universal Pictures és az Imagine Entertainment gyártja, a bemutató időpontját még nem rögzítették.Kapcsolódó