Elkészült Goda Krisztina új filmje, a Kaméleon


Egy jóképű, pénzes nőkre vadászó szélhámos áll Goda Krisztina legújabb filmjének a középpontjában. A Nagy Ervin alakította csaló a rendező és a főszereplő szerint egyaránt rendkívül összetett és izgalmas karakter. A Kaméleon december 4-én kerül a magyarországi mozikba.

„Egy beteges hazudozóról akartunk filmet készíteni, egyszerűen lenyűgözött minket az, amit egy szélhámos csinál, hogy több különböző személyiségnek adja ki magát egyszerre” – mondta el Goda Krisztina az MTI-nek. „Manapság igen jellemző dolog a hazugság, az, hogy mindenki másnak akar látszani, mint ami valójában; erre akartam felhívni az emberek figyelmét” – hangsúlyozta a rendező.

Goda Krisztina: Kaméleon

„A szélhámos- és a színészszakma valahol nagyon hasonlít egymáshoz” – jegyezte meg a főszereplő Nagy Ervin, hozzátéve ugyanakkor, hogy a civil életben, napi 24 órában játszani igencsak fárasztó lehet. A színész elmondta, hogy nagyon örült a szerepnek, a személyiségeit folyamatosan váltogató figura eljátszása hatalmas szakmai kihívást jelentett számára.

A Kaméleon főhőse a harmincas éveiben járó Gábor, aki azt teszi, amiben a legjobb: hazudik. A jóképű férfi magányos, csúnyácska nőket hálóz be, majd pár hét múlva távozik a megtakarított pénzükkel. Az üzlet jól megy, Gábor azonban egy idő után unatkozni kezd, valódi kihívásra vágyik. Megismeri Hannát, a gazdag és híres balerinát, akinél minden trükköt be kell vetnie. A hazugságok bonyolult hálójába azonban ő maga is belegabalyodik.

Goda Krisztina: Kaméleon

A csavaros történetű filmben Hannát Hámori Gabriella játssza, de feltűnik a vásznon Trill Zsolt, Csányi Sándor és Kulka János is. A forgatókönyvet a Csak szex és más semmi forgatókönyvét is jegyző Divinyi Réka írta, az operatőr Babos Tamás és Gulyás Buda volt.Kapcsolódó