Meghaladta a kétmillió lejt a #Selfie69 bevétele


Több mint kétmillió lejes bevételt jegyzett eddig Cristina Iacob #Selfie69 című filmje, amelyet csaknem 120 000-en nézték meg ez idáig a hazai mozikban – adta hírül a film forgalmazójára hivatkozva az Agerpres.

A romantikus vígjáték múlt hét végén 2 051 236 lejes bevételt jegyzett az alkotás, amelyre 118 869-en váltottak mozijegyet. Ez az első román film, amelynek a jegyeladásból származó bevételei meghaladják a kétmilió lejt.

„Mindannyian rádolgoztunk erre a teljesítményre, a filmet készítő csapat, a színészek és az egész román nemzet megérdemli ezt a sikert. Van egy sikeres filmünk, amely itthon készült, hazai színészekkel. Mindennek a normalitás részévé kellene válnia” – idézi a közlemény a rendezőt.

A főbb szerepekben Vlad Logigant, Olimpia Melintét, Crina Semciucot, Flavia Hojdát, Levent Salit és Alex Călint láthatja a közönség Alina Chivulescu és Răzvan Vasilescu mellett, de feltűnik a filmben Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu és Andrei Huţuleac is.

A vígjáték a 2014-ben készült #Selfie folytatása. Az eredeti filmre több mint 93 200-en váltottak Romániában mozijegyet a 2014. május 9-i bemutatója után, összbevétele kb. 257 680 euró volt.Kapcsolódó