Kritikaíró pályázat 2017 – Ők a nyertesek


Lezárult a Filmtett idei kritikaíró pályázatának közönségszavazása, és a szerkesztőinkből álló szakmai zsűri is döntött. Gratulálunk a díjazottaknak!

Az idei nyertesek:

  • I. díj: Berényi Csaba – a díj: egy Kindle eBook olvasó, filmes szakkönyvek 10 000 forint / 150 lej értékben, valamint publikációs lehetőség a Filmtetten; pályamunkái itt és itt olvashatók.
  • II. díj: Galaczi Zsófia – a díj: egy Kindle eBook olvasó, valamint publikációs lehetőség a Filmtetten; pályamunkái itt és itt olvashatók.
  • III. díj: Kádár Hanga – a díj: filmes szakkönyvek 10 000 forint / 150 lej értékben, valamint publikációs lehetőség a Filmtetten; pályamunkái itt és itt olvashatók.
  • közönségdíj: Polák Zsóka – a díj: egy Google Chromecast tévéokosító és publikációs lehetőség a Filmtetten; Alfred Hitchcock A kötél című filmjéről szóló kritikáját 139-en lájkolták, másik pályamunkája itt olvasható.

Minden versenyzőnek gratulálunk – erős volt a mezőny idén –, köszönjük a versenyben való részvételt, az olvasóknak pedig a lájkolást és a szurkolást!Kapcsolódó