HD utómunka stúdió nyílt Budapesten


A Mesharray Digitális Média Iskola OKJ-s (Országos Képzési Jegyzék) felnőttképzési rendszerben oktatja a számítógépes grafika területén alkalmazott szoftverek használatát.

Az iskola sajtótájékoztatót tartott, ennek apropója a DELL-lel kötött stratégiai megállapodásuk, amelynek köszönhetően megnyitotta kapuit az intézmény DELL számítógépekkel felszerelt HD tanterme, amely a 3D animációs és filmutómunka-képzéseknek ad majd otthont – jelentette a film.hu.

Az iskola 1999-ben, Studio21 néven szervezte meg első hivatalos grafikai kurzusát. Az akkor még külvárosi helyszínen működő oktatóközpont mára a Nyugati térre költözött, és Magyarország legnagyobb számítógépes grafikát oktató intézményévé nőtte ki magát.

A Mesharray Digitális Média Iskolában többek között 3D animációt, digitális filmutómunkát, játékfejlesztést és digitális látványtervezést tanulhatnak a leendő grafikusok, de a hobbifotósok is elsajátíthatják néhány hét alatt, hogyan tudnak elbaltázott fényképükből mesterművet alkotni a Photoshop segítségével. Az adott képzés sikeres elvégzése esetén a hallgatók nemzetközi oklevelet kapnak, így nemcsak a digitális, hanem a való világban is számtalan területen kamatoztathatják a megszerzett tudást.

A tanfolyamok közt található 22 órás és 220 órás is, ennek függvényében alakul a tandíj, amelynek összege 70–500 000 forint között mozog, amelyből a visszajáró hallgatók kedvezményt kapnak.

További információk az iskoláról és a képzésekről a Mesharray Digitális Média Iskola honlapján.
Kapcsolódó