Az Élet forgatókönyvírói franchise-ot terveznek


Alig mutatták be az Élet (Life) című, horrorelemekkel megtűzdelt sci-fit – március 24. óta vetítik a mozik világszerte, Amerikában is ekkor debütált –, kiderült, hogy az űrállomás kutatóinak története (és rettenete) folytatódni fog.

A Deadpool forgatókönyvét is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick a TheHollywoodReporter.com-nak beszélt arról, hogy legalább egy sequelben, de inkább egy Alien-szerű franchise-ban gondolkodnak. Csak az olvasson tovább, aki nem retteg a spoilerektől!

„Úgy gondolom, érdekes dolog, hogy Calvin tud szaporodni. Olyan helyzetben hagytuk, amelyben szövetséget kell kötnie más életformákkal ahhoz, hogy vadászni és táplálkozni tudjon. A helyszínlehet az óceán, Indonézia partvidéke vagy Vietnám, vagy bármely pont, amire azt mondjuk, hogy ott ért földet. Szóval innen lehetne kiindulni. De már az is számos lehetőséget rejt, hogy nem tudták Calvint bezárni az űrállomásra, és eljuthat a Földre. A kérdés az, hogyan reagálnának a földiek? Nyilvánvalóan itt volt egy nemzetközi erőfeszítést, több ország működne együtt. Másrészt megpróbálnák itt elszigetelni, de akár több, hasonló lénnyel is megküzdhetnének. Mindez egy érdekes folytatást követel” – magyarázta Reese.Kapcsolódó