A Sony folytatná a Baby Drivert


A Nyomd, Bébi, nyomd! (Baby Driver) rendezője, Edgar Wright szerint a gyártó szeretné folytatni a közelmúltban a mozikba került bűnügyi thrillert.

„A stúdió megkért, hogy gondolkozzam egy sequel forgatókönyvén, és ez egy azon filmek közül, amelyekhez csinálnék is egy folytatást, mert úgy gondolom, van amerre elmozdulni a karakterekkel. Baby új helyre került” – idézi a rendezőt a Collider.

„Baby bébikorában végignézte a kocsi hátsó üléséről, hogyan halnak meg a szülei autóbalesetben, azóta állandó fülcsengés (tinnitus) gyötri, amit folyamatos zenehallgatással próbál meg elfedni. És mondani sem kell, hogy már csak „ami nem öl meg, az erősebbé tesz” alapon is pokoli jó sofőr. Sajnos, nem a megfelelő embernek dolgozik: Doc (Kevin Spacey) egy mesterbűnöző, aki különböző rablásokat tervez meg és hajttat végre másokkal. Soha nem használja kétszer ugyanazt a csapatot, de Baby állandó ember nála, senki sem tud ugyanis jobban autóval menekülni, mint ő.” (Teljes kritika itt.)

A 34 millió dollárból készült Baby Driver moziforgalmazása június legvégén kezdődött, az azóta eltelt bő egy hét alatt a bevétele megközelítette a 46 millió dollárt, ennek nagyjából 85%-a az amerikai jegyárusításból folyt be.
Kapcsolódó