Tarantino és J.J. Abrams Star Trek filmet forgatna


Tarantino kész új világokat felfedezni: van egy Star Trek-filmötlete, és ezt meg is pitchelte már J. J.Abramsnak – írja a The Hollywood Reporter.

Következő lépésként Tarantino és Adams összeállít egy forgatókönyvíró-csapatot, Tarantino pedig rendezné is a filmet. A Paramount egyelőre nem kommentálta a sajtóértesüléseket.

A franchise-ot Abrams élesztette újra a 2009-es Star Trekkel, majd ugyanő rendezte a 2013-ban bemutatott Star Trek: Into Darknesst is. Bár az utóbbi években sci-fi téren inkább a Csillagok háborúja új részei kötötték le, producerént továbbra is megtartotta a Star Trek sorozatot: a Star Trek Beyondot nem fogadták rosszul a kritikusok, ha csupán 343,4 millió dolláros összbevétele volt is világszerte (a legkisebb az 1966-os film rebootjai közül).

Egy 2015-ös interjúban Tarantino már elárulta, hogy szívesebben rendezne egy Star Trek filmet, mint egy Star Warst: „Az egyetlen dolog, ami akadályozta őket, az a 60-as évek költségvetése volt – mondta. – Vehetnél több Star Trek részt is , kibővíthetnéd 90 percesre vagy hosszabbra, és valami elképesztő dolgot kapnál.” Szerinte az időutazós Yesterday’s Enterprise a sorozat egyik legjobban sikerült epizódja.

Amíg azonban az új Star Trek forgatókönyv Tarantino ötlete nyomán elkészül, a rendező várhatóan tető alá hozza a Charles Manson-projektet, amit a tervek szerint 2019-ben fognak bemutatni.Kapcsolódó