Új filmjének utómunkálatain dolgozik Julio Medem


2017. végén forgatták, jelenleg az utómunkálatok zajlanak a spanyol rendező El árbol de la sangre című filmjénél. A Baszkföldön, Katalóniában és Madridban forgatott film egy család szenvedéllyel és titkokkal teli történetéről szól.

Julio Medem új filmjének főszerepeit Álvaro Cervantes és Úrsula Corberó alakítják. A fiatal pár, Marc és Rebeca a család öreg vidéki házát keresik fel, ott pedig közös felmenőik történetéből hatalmas családfát raknak össze, amely szerelem, összetört szívek, szex, őrület, féltékenység és hűtlenség titkokkal megrakott rejtekhelye.

A film a spanyol Arcadia Motion Pictures, a Diamond Films, a Galatea Films és a francia Noodles Production koprodukciójában készül. A forgatókönyvet Medem írta, Kiko de la Rica az operatőr (Szex és Lucia / Lucía y el sexo), a zenét pedig Lucas Vidal szerezte.

Julio Medem La ardilla roja című filmjével 1993-ban ifjúsági díjat nyert Cannes-ban, többször jelölték Goya-díjra, például 2002-ben a Szex és Lucia (Lucía y el sexo) című filmjéért, és a Rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválon 2010-ben közönségdíjat kapott az Élek és szeretek (Yo, tambien) című alkotása. Legutóbb a Penelopé Cruz főszereplésével készült Mama (Ma ma) című játékfilmjével szerepelt a mozikban.Kapcsolódó