Ellopták Frances McDormand Oscar-szobrát


Ellopták Frances McDormand frissen nyert Oscar-szobrát a díjátadó utáni összejövetelen vasárnap, de a tettest hamar kézre kerítették.

A Los Angeles-i rendőrség közleménye szerint egy Terry Bryant nevű férfit letartóztattak tolvajlásért, miután a színésznő Oscar-szobra eltűnt a partiról.

A 47 éves férfit óvadék ellenében szabadon engedték, tárgyalása időpontját később tűzik ki. A szobrot megtalálták és visszajuttatták tulajdonosának.

Bryantnak jegye volt a Kormányzó Bálja elnevezésű eseményre, a díjátadó utáni hivatalos vacsorára. Miután elemelte az Oscar-szobrot, videót posztolt a Facebook-ra. Azt állította, hogy „zenéért” kapta. A bálon többen kérték, hogy megérinthessék a szobrot, láthatóan nem voltak tisztában azzal, hogy valójában kié, pedig McDormand nevét már rávésték a díjra

A színésznő a legjobb női főszereplő trófeáját nyerte el a Három óriásplakát Ebbing határában (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) című filmért vasárnap este a 90. Oscar-díjátadó gálán. (MTI/Guardian)Kapcsolódó