Könyvvásár és újabb kiállítás a Filmszemlén Könyvvásár és újabb kiállítás a Filmszemlén

Könyvvásár és újabb kiállítás a Filmszemlén

Január 30-tól február 2-ig tart a magyar DVD-filmek és kiadványok vására a MOM Park bevásárlóközpont földszintjén kialakított helyszínen. Az Uránia Nemzeti Filmszínházban pedig Marjai Judit fotóművész képeit lehet megnézni.

A Mokép kiadványai közt régi és új magyar filmek egyaránt megtalálhatók, többek között Jancsó Miklós klasszikusait is megvásárolhatják az érdeklődők 700 forintos áron, de a nagy magyar rajzfilmek szerelmesei is biztosan megtalálják, amit keresnek. A Kultúrbarlang is elhozta számos magyar forgalmazó filmjeit, a kínálatban olyan DVD-ket is találhatnak az ínyencek, mint a MAFSZ klasszikus produkciói, a Stefanovics-Kálmánchelyi-Végh trió kisfilmjei vagy a Taxidermia. A Mozinet könyvek harmadik, zsánerfilmes kiadványa is elérhető a vásár négy napja alatt, de meg lehet venni a HSC újonnan kiadott szakmai könyveit, a Vox Nova és a Műegyetem Kiadó, Egri Lajos: A drámaírás művészetét, Kocsis L. Mihály Bara Margit tekintete című könyvét, valamint a Magyar Filmtörténeti Fotógyűjtemény Alapítvány legújabb kiadványait, a Parnasszus és a Sára Sándor című könyveket is.

Réz András esztéta nyitotta meg péntek délután Marjai Judit fotóművésznek a 40. Magyar Filmszemle tiszteletére rendezett, az Enerva – Az elcseszett paradicsom című fotókiállítását az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat