Roger Corman új köntösben Roger Corman új köntösben

Roger Corman új köntösben

Juan Carlos Fresnadillo szerződést kötött az MGM-mel, hogy feldolgozza Roger Corman egyik klasszikusát, a Man with the X-Ray Eyes című filmet – adta hírül a Variety.

Az eredeti film főszereplője Ray Milland, aki tudósként éppen a röntgensugár-technológiával kapcsolatosan egy hatalmas felfedezéshez közelít. A technológia lényege az lenne, hogy olyan látást fejlesszen ki, mely segítségével az ember képes lesz szilárd anyagokon is átlátni. Amikor megvonják tőle az anyagi támogatást, kétségbeesésében saját magán próbál ki egy szemcseppet. Ennek eredményeképp nemcsak a szilárd anyagokon tud keresztülnézni, hanem teljesen elveszti az uralmat érzékszervei felett.

Man with the X-Ray Eyes (1963)

Leginkább a 28 héttel később és Intacto című filmjeiről ismert spanyol rendező David Hoberman, Todd Lieberman és Enrique Lopez Lavigne produceri támogatásával vág bele az 1963-as Corman-mű feldolgozásába.

A remake-elés ötletén felbuzdulva a TotalFilm ötletbazárt indított, hogy melyik Corman-filmeket lenne érdemes feldolgozni, hogy miért pont azokat, és hogy melyik rendező kellene vállalja a remake-elést.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat