Elhunyt Natasha Richardson Elhunyt Natasha Richardson

Elhunyt Natasha Richardson

Tegnap éjszaka elhunyt Natasha Richardson. A brit színésznő hétfőn szenvedett ártalmatlannak tűnő síbalesetet, ami után kómába esett, majd szerdán már agyhalott volt – tájékoztatott az Index.

Maga a baleset nem tűnt súlyosnak. Richardson egy kezdőknek kialakított sípályán gyakorolt oktató felügyeletével Kanadában, amikor elesett. Bukósisak nem volt rajta, de a szemtanúk szerint nevetve pattant fel, és még egy papírt is aláírt, hogy nincs szüksége orvosi ellátásra. Csak egy órával azután kezdett erős fejfájásra panaszkodni, hogy visszatért a hotelszobájába.

Szerdán lapjelentések szerint már agyhalott volt, férje aznap Montrealból New Yorkba szállította. A család egyik ismerőse szerint már „meghalni hozta haza, hogy még egy napot családjával tölthessen".

Natasha Richardson és Liam Neeson

Natasha Richardson több mint harminc hollywoodi filmben szerepelt, például az 1990-es A szolgálólány meséjében, a '98-as Apád, anyád ide jöjjön!-ben, az Álmomban már láttalakban Jennifer Lopezzel játszott, Koltai Lajos Este című filmjében anyjával, Vanessa Redgrave-vel. A filmeknél nagyobb elismerést hoztak neki a színpadi szerepek, játszott Opheliát a Hamletben, Helenát a Szentivánéji álomban, és '98-ban Tony-díjat kapott a Kabaré című musicalért.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat