Sztárparádé Woody Allen következő filmjében


Legújabb filmjében Woody Allen nem kisebb nevekkel fog dolgozni, mint Nicole Kidman, Naomi Watts, Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins és Freida Pinto.

A Variety értesülései szerint Nicole Kidman lesz Woody Allen legújabb produkciójának női főszereplője.

A filmről egyelőre semmit nem lehet tudni, azt leszámítva, hogy Allen a színészek legjeit gyűjtötte össze a szereplőgárdába. Nicole Kidman legjobb barátnőjével, Naomi Wattsszal közösen fog szerepelni, míg a Gettómilliomos feltörekvő sztárja, Freida Pinto is szerephez jut. A rendező még egy ideig titokban szeretné tartani a film sztoriját, ezért csak annyit lehet tudni, hogy valószínűleg – mint Woody korábbi alkotásainál – a nézőknek itt is bőven lesz része romantikában és drámában.

A szűkös büdzsé ellenére (a filmet Woody Allen legutóbbi filmje, a Vicky Cristina Barcelona spanyol finanszírozói fogják pénzelni) Woodynak nagy reményei vannak, és végre Nicole Kidman is egy olyan szerephez juthat, mely révén újra felfigyelnek rá az emberek. Mert hiába az Ausztrália és Az arany iránytű – mindkét szerepében elenyésző elismerést kapott.

Az egyelőre még cím nélküli filmet jövőre tervezik, ám addig is idén érkezik a Whatever Works, Woody nemrég leforgatott alkotása, melynek főszereplői Henry Cavill, Evan Rachel Wood, Larry David és Patricia Clarkson lesznek.Kapcsolódó