Átadták a 40. Budapesti Függetlenfilm Szemle díjait Átadták a 40. Budapesti Függetlenfilm Szemle díjait

Átadták a 40. Budapesti Függetlenfilm Szemle díjait

A 40. Budapesti Függetlenfilm Szemlét, április 17. és 19. között rendezték meg. A nem fikciós fődíjat Káldy László és Bordás Róbert, fikciós fődíjat Simonyi Balázs és Csuja László kaptak.

A Bakáts Tibor, Cserhalmi Sára és Kovácsy Tibor alkotta zsűri átadta a 40. Budapesti Függetlenfilm Szemle díjait: Káldy László: Santó és a többiek valamint Bordás Róbert: Az úton c. filmje nyerte a nem fikciós fődíjat. Fikciós fődíjat Simonyi Balázs Mandarin és Csuja László 3 emlék című filmjének ítélték.

MAFSZ 2008

Különdíjban részesültek: Lichter Péter, Farkas Gábor: Álomrekonstrukció 1.1, Szőcs-Barta Ágnes: Barát, feleség, anya, Három fiú és egy bárány, Felvétel, Magyarok Nyulai: Nyúl kétségbe esve keresi Sünt. Dicsérő oklevelet kaptak: Pap Árpád: KubaPest, Pudics Zsuzsanna: Láthatás, Binder Ervin: Vadkan csokornyakkendőben, Juhász Jozefa Ariella: Christmas Conceit, Huszár Diána, Tokodi Gábor István: Szomory Dezső zenéje, 12/b, Szalay Kristóf: Az idő sodrában, Dancsó Péter: Filmklub. A 40. Budapesti Függetlenfilm Szemlére 38 nevezés érkezett. A fikciós és nem fikciós fődíjjal ill. különdíjjal jutalmazott filmek mellett a zsűri Pap Árpád: KubaPest, Pudics Zsuzsanna: Láthatás, Binder Ervin: Vadkan csokornyakkendőben, Juhász Jozefa Ariella: Christmas Conceit juttatta tovább az októberben megrendezésre kerülő, 56. Országos Függetlenfilm Fesztiválra.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat