Szabad Animációs Filmkészítők Találkozója Kecskeméten 2009


A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) szervező bizottsága és a kecskeméti Városi Kulturális Mozgalom (VÁKUM) Egyesület pályázatot hirdet, nem professzionális animációs filmkészítők számára.

A nemzetközi fesztivál kísérőrendezvényeként idén első alkalommal megrendezendő (Kecskeméti) SZAFT-ra azok jelentkezését várjuk, akik nem rendelkeznek felsőfokú filmkészítői végzettséggel és alkotásaikat nem profi körülmények között készítik, így bármely független alkotó nevezheti bármely animációs technikával készült filmjét.

KAFF

A nevezett alkotásoknál tartalmi és időbeli korlát nincs, azonban vallási-, nemi és etnikai megkülönböztetésre, illetve erőszakos cselekedetekre buzdító filmeket a rendezvényen nem vetítünk. A versenybe kerülő filmeket egy 3 tagú szakmai zsűri bírálja el.

Az általuk kiválasztott legjobb 3 film díjazásban részesül:

  • 1. díj 150 000 Ft
  • 2. díj 100 000 Ft
  • 3. díj 50 000 Ft

Nevezési határidő: 2009 június 10.

A filmeket fel lehet tölteni FTP-n keresztül, vagy el lehet küldeni DVD-n. Jelszóért és címért be kell jelentkezni a szaft@vakum.hu címen!

A rendezvény a Kecskeméti Animáció Film Fesztivállal egy időben, 2009. június 18–20. között kerül megrendezésre, Kecskeméten.Kapcsolódó