Mobiltelefonon a Star Trek


A mobiltelefonok képernyőjére is beszáll az Enterprise űrhajó. Az Electronic Arts Mobile legújabb játéka ugyanis a nemrég mozikba került Star Trek film alapján készült: akciódús jelenetek és új kihívások a világűrben – tájékoztatott a Red Lemon Media.

Star Trek mobilon

Egy-egy mozis kasszasiker rendszerint a filmvásznon kívül is külön életet él. Pólók, játékfigurák, könyvek és számos relikvia formájában bárki hazavihet egy darabot szeretett filmjéből. Manapság pedig az is elterjedt, hogy a film izgalmas cselekménye számítógépen, sőt mobiltelefonon elérhető játékok segítségével is átélhető. Így van ez az X-Men kezdetek: Farkas és legújabban a Star Trek című filmmel is.

A régóta várt Star Trek mozifilm megihlette a mobiltelefon játék készítőit. Aki a világűrben szeretné megmutatni, mit tud, annak a Star Trek a legmegfelelőbb választás. Galaxisokon átszáguldva az Enterprise űrhajó parancsnokaként várnak újabb és újabb kihívások arra, aki telefonjával egy teljesen más dimenzóba vágyik. A Star Trek Universe híres hajói és népei mellett vagy ellen harcolva új fegyvereket szerezhet a játékos. Erőnövelőket gyűjtve fokozható a hajó képessége, többek között a sebessége, az energiája és a tűzereje.Kapcsolódó