Pamela Andersonnal forgat Labancz Lilla Pamela Andersonnal forgat Labancz Lilla

Pamela Andersonnal forgat Labancz Lilla

Pamela Andersonnál, Malibuban járt az Álom.net című magyar tinifilm főszereplője, mert hamarosan együtt forgatják a Boszorkányok című magyar–amerikai koprodukciót – írja az EST.hu.

Pamela Anderson már hosszú ideje tervezi, hogy Európában forgasson. Amikor megkapta Labancz Lilla bemutatkozó anyagát, az Álom.net című filmet, állítólag azonnal lecsapott rá. A Baywatch sztárja meghívta magához a fiatal magyar színésznőt, hogy együtt töltsenek egy hétvégét annak érdekében, hogy minél jobban megismerjék egymást. Anderson augusztusban kezdi forgatni Magyarországon azt az amerikai–magyar koprodukciós filmet, melynek másik főszereplője Labancz Lilla lesz.

Pamela Anderson és Labancz Lilla

„Az egész olyan, mint egy tündérmese, magam sem akartam elhinni. Pamela borzasztóan kedves, egyáltalán nem látszik rajta a kora, hihetetlenül jó formában van, és nagyon sokat bolondoztunk együtt. Rettentően jó fej, és már nagyon várom, hogy elkezdődjön a forgatás. Egyelőre azonban néha meg-megcsípem magam, hogy elhiggyem, ez a valóság, és tényleg Pamela ült velem szemben” – mondta Labancz Lilla.

A Boszorkányok című filmet augusztus végén kezdik forgatni Magyarországon, s erre az időszakra természetesen odalátogat Pamela Anderson is. Labancz Lilla szerint a filmben Anderson mellett további világsztárok is feltűnnek majd, de hogy pontosan kik, arról nem nyilatkozott.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat