Szünetet tart Kate Winslet Szünetet tart Kate Winslet

Szünetet tart Kate Winslet

Az idén a legjobb főszereplőnőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett brit színésznő, Kate Winslet egy időre hátat kíván fordítani Hollywoodnak, és egy kis szünetet tart, ami a filmezést illeti, mert már elege van a reflektorfényben zajló életből – írja az EST.hu.

A Titanic sztárja éppen az Oscar-díj elnyerése miatt érzi úgy, hogy kicsit túlreprezentált a jelenléte. Winslet olyannyira elszántan szeretne a közeljövőben a háttérben maradni, hogy azt tervezi, filmszerepek helyett inkább a színpadon jelenik meg, egy musicalben.

Kate Winslet

„Azt hiszem, itt az ideje, hogy egy kicsit kivegyem a szabadságom. Már én magam is rosszul vagyok magamtól és biztos vagyok benne, hogy ezzel mindenki más is így van. Amihez viszont kifejezetten kedvem lenne, az egy kis színház. Nagyszerű kihívás lenne. [...] Talán egy musical lenne jó, vagy valami, ami gyökeresen különbözik attól, amit eddig csináltam” – nyilatkozta a színésznő.

Kate Winslet idén februárban A felolvasó című adaptációban nyújtott alakításával érdemelte ki az Oscar-díjat, de elismerést kapott A szabadság útjai című drámában való megjelenéséért is (többek közt a legjobb drámai színésznőnek járó Golden Globe-bal ismerték el).

A 34 éves színésznőt korábban a már említetteken kívül olyan filmekben láthattuk, mint az Értelem és érzelem, a Lidércfény, a Sade márki játékai, az Iris – Egy csodálatos női elme, a David Gale élete, az Én, Pán Péter, az Egy makulátlan elme örök ragyogása, a Románc és cigaretta, az Apró titkok vagy a Holiday.

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat