Az utolsó pillanatig vágták az új Transformerst


Tokióban tartották a Transformers: A bukottak bosszúja című szuperprodukció világpremierjét. Az előadást azonban majdnem el kellett halasztani, mert Michael Bay az utolsó pillanatig vágta a filmet – írja az EST.hu.

A rendező csapata az utolsó egy hónapban váltott műszakban, napi 24 órán keresztül dolgozott a filmen. A világpremier szerencsés nézőinek első internetes fórumbejegyzései arról tanúskodnak, hogy Bay beváltotta ígéretét és nagyobb, hangosabb, izgalmasabb filmet készített, mint az első Transformers volt. Az egyik rajongó például úgy fogalmazott: az előző film csak az aperitif volt, és a mostani a főétel.

Transformers 2

A Transformers 2-ben – amit a magyar mozik június 24-én, a román mozik pedig június 26-án mutatnak be – folytatódik az első részben megkezdett küzdelem az autóvá alakuló óriásrobotok, vagyis a gonosz Álcák és a jóindulatú, az emberiséget védelmező Autobotok (illetve az oldalukon küzdő emberek) között.

A robotharc történetét lezáró Transformers 3-at a legújabb, módosított tervek szerint 2012-ben mutatják be a mozik, szintén Michael Bay rendezésében. A rendező korábbi nyilatkozata szerint addig egy kis költségvetésű független filmet is el szeretne készíteni, a Ponyvaregény stílusában, ami szteroidfüggő és védelmi pénzt szedő floridai testépítőkről szólna.Kapcsolódó