A Hulu fogja streamelni az Élősködőket


Április elejétől online is elérhető lesz az idei Oscar-gála és a Cannes-i Fesztivál nagy nyertese, közben tévésorozat készül belőle.

A streaming szolgáltató közleménye szerint: „Az idei legjobb film Oscarjának nyertese, az Élősködők a NEON [forgalmazó]-tól április 8-a, szerdával kezdődően elérhető lesz a Hulun. Az Élősködők ebben a díjszezonban nagy port kavart a kritikusok és a nézők körében is. Rendezője, Bong Joon-ho négy Oscart vitt haza, a legjobb filmért, a legjobb rendezésért, a legjobb eredeti forgatókönyvért és a legjobb külföldi filmért járót. További elismerései között szerepel a legjobb külföldi filmnek járó Golden Globe, az Amerikai Forgatókönyvírók Céhének legjobb szereposztásért járó díja, valamint az Arany Pálma, a tekintélyes Cannes-i Fesztivál fődíja.”

Az Élősködők nemrég Blu-rayen is megjelent, és képregény is készül a storyboardja alapján.

Mindeközben Bong Joon-ho HBO-sorozatot készít elő, amely folytatni fogja az Élősködők történetét, ugyanakkor kiegészíti a filmbeli sztori hátterét. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor lesz a tévésorozat bemutatója – írja a slashfilm.com.

 Kapcsolódó