Add a véred Drakulicsért!


Véradást szerveznek Budapesten a Drakulics elvtárs magyar retró-vámpír-kém-vígjáték alkotói a Magyar Vöröskereszt segítségével.

A ’70-es évekbeli Magyarországra látogató vámpír és a nyomába eredő titkosszolgálati ügynökök vérbő történetének bemutatója előtt nem sokkal két alkalommal is lehet vért adni azoknak, akiknek nagy szükségük van rá. Az első alkalomra október 24-én 14:00 és 19:00 óra között kerül sor a Corvin moziban, ahol az is egyértelművé válik, hogy a jó színész vérét adja a szerepért: a film főszereplői ugyanis jó példával járnak elöl, és maguk is részt vesznek a véradásban. Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra és Thuróczy Szabolcs is ott lesz az eseményen.

A második véradást a Cinema City Arénában szervezik október 31-re, a film bemutatójának napjára: a halloweeni véradás 13:00-kor kezdődik és 19:00-ig tart.

A Drakulics elvtárs alkotói tudják, hogy egy véradással három életet lehet megmenteni, ezért várják a 18 és 65 év közötti önkénteseket, akik személyi igazolványuk, lakcím és TAJ kártyájuk felmutatásával tudnak vért adni. Ráadásul az első 20 véradó ajándékot is kap. A jó ügy érdekében a film színészei külön jópofa, vérpezsdítő kisvideókkal is szeretnék felhívni a figyelmet az eseményekre.

(közlemény)Kapcsolódó