Animációs sorozat készül a Csillagok háborújából


Star Wars: The Bad Batch története spinoffként igazodik A klónok harcához, és a Disney Plus streamingcsatorna megrendelésére készül.

Az új sorozat gyártója a Lucasfilm, bemutatója valamikor 2021 folyamán várható – tudta meg a Variety. A történet egy kísérleti klónosztag kalandjait követi. A Bad Batch nevű csapatot genetikailag módosított klónok alkotják, mindegyiküknek van egy-egy sajátos képessége, ami hihetetlenül hatékony katonává teszi. Az elitalakulat kalandjai a klónháború utáni időszakban zajlanak, a csapat zsoldosként vállal vakmerő küldetéseket, együtt küzd a túlélésért, és tagjai új életcélt keresnek maguknak.

A The Bad Batch előkészületeiről szóló hír alig három hónappal követi a The Clone Wars hetedik évadjának a végét. Az utóbbi és a The Mandalorian több része mögött álló kreatív zseni, Dave Fioni lesz az új széria vezető producere. Brad Rau lesz a sorozat vezető rendezője, Jennifer Corbett pedig az írócsapatot koordinálja.

A The Bad Batch lesz a harmadik Csillagok háborúja sorozat a Disney Pluson a The Mandalorian és a The Clone Wars után, de a szolgáltató megszerezte egy Obi-Wan Kenobi-széria jogait is, amelyikben Ewan McGregor tér majd vissza legendás szerepében, illetve egy Diego Lunával készülő sorozatét – Luna természetesen újra Cassian Andor „bőrébe bújik”.Kapcsolódó