Awkwafina szerencsejátékos bőrébe bújik


A világ leghíresebb szerencsejátékos hölgyének szerepére szerződött el A búcsú (The Farewell) nemrég Golden Globe-bal kitüntetett színésznője.

The Baccarat Machine minden idők legsikeresebb szerencsejátékos hölgyéről, Cheung Yin „Kelly” Sunról, illetve Sun és a legendás pókerjátékos, Phil Ivey kapcsolatáról fog szólni. A főszerepet az Awkwafina művésznevű rapper-színésznő Nora Lum kapta. 

A forgatókönyvön Andy Bellin (Lovelace, 2013) dolgozik. A történet alapjául Michael Kaplan azonos című, a Cigar Aficionado című magazinban megjelent életrajzi írása szolgál. A film főszereplője egy tehetséges kínai szerencsejátékos, akinek rögeszméjévé válik, hogy legyőzze a rendszert annak a saját módszereivel. Nagy kaszinók fognak össze ellene, de Sun összefog a pókerkirály Ivey-val, hogy lelkesen, találékonyan és rettentő vakmerően, de mindvégig szabályszerűen játszva győzzön. Minden idők legzseniálisabb, törvényes és dokumentált szerencsejáték-köreinek filmre rendezőjét egyelőre keresik – írja a The Hollywood Reporter.Kapcsolódó