Az Emmy-díjas Gera Marina Miklauzic Bence új tévéfilmjében látható


December 3-án, a fogyatékos emberek világnapján mutatja be a Duna Televízió Miklauzic Bence új vígjátékát, a Nino bárkáját. A szeretetről és az elfogadásról szóló tévéfilmben az Emmy-díjas Gera Marina játssza az egyik főszerepet.

Miklauzic Bence (A zöld sárkány gyermekei, Parkoló, Barátok közt, Csak színház és más semmi) új filmjének főszereplője Nino, a simlis, ám szerethető étkezdetulajdonos, aki a csőd szélén állva kitalálja, hogy EU-s támogatást szerez, de sehol sem kap segítséget. Egyetlen lehetősége, hogy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztat. A sérült emberekkel palermói pizzériát nyit, a Pizza Gambinót. Azt hazudja, hogy a személyzet egy palermói család, különös, bizarr szokásokkal, gesztusokkal, „a szicíliaiak mind bolondok egy kicsit!” felkiáltásokkal. Hála a memóriazavaros séf remek pizzájának, hamarosan kialakul a törzsközönség, beindul az üzlet, és Nino is kezdi másként látni a világot.

A Duna Televízióban december 3-án magyarországi idő szerint 22:30-tól sugárzott filmben Gera Marina, Znamenák István, Cserna Antal, Bartsch Kata, Baki Dániel és Molnár Áron játssza a főszerepeket. A forgatókönyvet Maruszki Balázs (A zöld sárkány gyermekei, Pécsi szál) írta, a producerek Csincsi Zoltán és Kriskó László, az operatőr Seregi László.Kapcsolódó