Direkt streamingre került Fliegauf új filmje


Fliegauf Bence új filmje, a 2003-as kultfilm továbbgondolásaként is felfogható Rengeteg – Mindenhol látlak kihagyja a mozis forgalmazást, és egyből az HBO GO-n landol.

A hipnotikus, rengeteg arcközelivel operáló Rengeteg idén megkapta a „sequeljét”, ami szombattól kezdve az HBO GO kínálatában látható. A Rengeteg – Mindenhol látlak-ot a 71. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb mellékszereplő (Kizlinger Lilla) díjjal jutalmazták. Az Ezüst Medve díjas film nemcsak a streaminges, hanem a „hagyományos„, sugárzott HBO-n is látható lesz július 3-án.

Egy lány nyomtalanul eltűnik a digitális elvonókúra után – bajban van, vagy csak játszmázik az exével? Bionikus végtaggal élő lány gym-parkban edz. Valaki figyeli a sötétben. Kiskamasz tudatja az anyjával, hogy Isten képzeletbeli karakter, úgy, mint mondjuk Gandalf – képes megemészteni ezt a mélyen vallásos édesanya? Világos, hogy láthatatlan fonál köti össze az embereket, de honnan ered ez a fonál? Ki szövi a hálót? Budapest túl kicsi, itt semmi sem maradhat titokban, az éjszakák hosszúak, és van miről beszélgetni. Ahogy egyre mélyebbre hatolunk a Rengeteg – Mindenhol látlak hipnotikus világába, megértjük, hogy lehetetlen eldönteni, kinek van igaza, ki érdemel büntetést, szeretetet, elfogadást, halált vagy felmentést. Mégis meg kell próbálnunk. TRAILER ITT.

Rengeteg – Mindenhol látlak (az első részhez hasonlóan) hétköznapi életünk, párkapcsolataink lázálomszerű útvesztőjébe kalauzol, ahol a szereplők életük talán legnagyobb titkát próbálják felfejteni: a másik embert. A film különösen aktuális a karantén, be- és összezártság idején, amikor addig láthatatlan feszültségek, félelmek öltenek testet. A film nemzetközi forgalmazási címe a Forest – I See You Everywhere, és az említett Kizlinger Lillán kívül Balla Eszter, Jakab Juli, Cziffer László, Fancsikai Péter, Fliegauf Róza, Végh Zsolt, Gábor Gelencsér Terence és Lénárt István szerepelnek benne.

(HBO sajtóközlemény)Kapcsolódó