Elhalasztották a Mission Impossible 7 forgatását


Az új koronavírus-járvány terjedése miatt elhalasztották a Mission: Impossible franchise hetedik részének olaszországi forgatását.

A három hetes forgatásnak hétfőn kellett volna elkezdődnie Velencében, de mivel egyre nő a megbetegedések száma a tartományban, a Paramount Pictures biztonsági okokból, meghatározatlan időre elhalasztotta a forgatást. A stúdió közölte, hogy a stáb egyelőre hazatérhet, és „figyelemmel kísérik az olaszországi helyzetet”.

Az akciófilm-franchise hetedik részének bemutatóját eredetileg idén júliusra időzítették, a következő részt pedig 2022-ben tervezték bemutatni. A titkosügynök Ethan Hunt szerepét mindkét filmben ismét Tom Cruise fogja játszani, a rendezői székbe pedig visszatér Christopher McQuarrie.

Mission: Impossible filmek Hollywood egyik legsikeresebb franchise-a, a legutóbbi, 2018-ban bemutatott, Mission: Impossible-Fallout című rész például több mint 791 millió dollár bevételre tett szert amerikai és nemzetközi forgalmazása során – emlékeztet a Reuters.Kapcsolódó