Ewan McGregorral folytatódik a Ragyogás című kulthorror


Ewan McGregor alakítja Jack Nicholson már felnőtt fiát a Ragyogás című legendás horrorfilm folytatásában.

Stephen King 2013-ban publikálta Ragyogás (Shining) című 1977-es regénye folytatását. Az Álom doktor (Doctor Sleep) című könyv filmes adaptációja most a Warner Bros. stúdióban készül, írja a The Hollywood Reporterre hivatkozva az MTI.

Ewan McGregor

A Ragyogásból Stanley Kubrick rendezésében 1980-ban született a filmes feldolgozás Jack Nicholson főszereplésével, amely a horrorműfaj egyik meghatározó klasszikusa lett.
McGregor a Nicholson alakította apa felnőtt fiát játssza az Álom doktorban. A filmet Mike Flanagan rendezi, aki korábban a Netflixnek már forgatott egy King-filmet, a Gerald’s Game című drámát.

A történetben az egykori alkoholista Dan Torrance (McGregor) egy hospice-ban dolgozik, ahol újraéledő különleges képességével segít a haldokló betegeken, ezért álomdoktornak becézik.
Élete azonban újabb fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kislánnyal, Abra Stone-nal, akinek különleges képességei miatt menekülnie kell üldözői elől. A küzdelem csúcspontját a hírhedt Panoráma hotelben éri el, amely egykor a Ragyogás helyszíne volt.

(MTI)
Kapcsolódó