Fia rendezésében tér vissza a képernyőkre Sophia Loren


Az Edoardo Ponti rendezte, La vita davanti a sé (The Life Ahead) című filmet jelenleg utómunkázzák, a Netflix fogja bemutatni még idén.

A történet egy Romain Gary-regény adaptációja. Holokauszttúlélő hősnője, Madame Rosa óvodát működtet valahol az olasz tengerparton. Egy 12 éves utcagyerek, a szenegáli bevándorló Momo kirabolja – így kezdődik kettejük kapcsolata. A két magányos ember nemsokára egymás védelmezőjévé válik és szokatlan összetételű családot kezd alkotni.

A Netflix tegnap jelentette be, hogy megvásárolta a film nemzetközi forgalmazásának jogait. Az olasz filmcsillag maga is örül a hírnek, szívesen dolgozik a Netflixszel , amiért az minden stúdiónál szélesebb körben terjeszti a filmeket, és kulturálisan is sokszínű – idézi Lorent a MovieMaker.

Loren legutóbb – éppen tíz éve – a Tükreim (La mia casa è piena di specchi / My Life is Full of Mirrors) című életrajzi drámában vállalt szerepet. A film alapjául szolgáló könyv saját húga önéletrajzi írása, amely édesanyjuknak, Romilda Villaninak állított emléket. Az akkor 75 éves Sophia Loren saját édesanyját játszotta, aki lányát terelgette a színészi pálya felé, mivel saját színészi álmai sosem válhattak valóra.
Kapcsolódó