Film készül a Macskákból Film készül a Macskákból

Film készül a Macskákból

Taylor Swift popszupersztár is szerepel a Macskák (Cats) című musicalből készülő filmben, amelyben Jennifer Hudson alakítja az egyik főszerepet.

A produkciót a brit Tom Hooper rendezi, aki korábban A nyomorultakból (Les Misérables) is forgatott filmet és A király beszéde (The King's Speech) című filmjéért Oscar-díjat kapott.

A T. S. Eliot költeményei alapján született, Macskák (Cats) című musicalt Andrew Lloyd Webber komponálta. A darabot 1981-ben mutatták be Londonban, a Broadwayn pedig 1982 és 2000 között játszották.

A Variety.com értesülése szerint Hudson Grizabellát, az egykor népszerű macskát alakítja, aki elismerésre vágyik. Taylor Swift mellett szerephez jut James Corden és Ian McKellen is.

Jennifer Hudson

A filmet gyártó Universal filmstúdió még nem erősítette meg a szereposztással kapcsolatos híreket, és azt sem hozták nyilvánosságra, hogy mikorra tervezik a produkció premierjét.

A 28 éves Swift nemzedéke egyik legjobban kereső énekese, de már a filmvásznon is feltűnt kisebb mellékszerepekben. 2010-ben a Valentin-nap (Valentine's Day) című romantikus vígjátékban láthatták a nézők, 2014-ben pedig Az emlékek őre (The Giver) című sci-fiben.

(MTI)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat