Film készül Ozzy és Sharon Osbourne-ról Film készül Ozzy és Sharon Osbourne-ról

Film készül Ozzy és Sharon Osbourne-ról

A romantikus életrajzi film forgatókönyvét a Billy Eliot Oscar-jelölt forgatókönyvírója, Lee Hall jegyzi.

A Grammy-díjas énekes, dalszerző Ozzy Osbourne és menedzser, tévés celeb felesége, Sharon Osbourne életéről és évtizedeken átnyúló kapcsolatáról, popkultúráról és a The Osbournes című MTV-s reality show-ról is szól az a nagyjátékfilm, amelynek előkészületei jelenleg zajlanak a Sony Picturesnél, a Polygram Entertainmentnél és az Osbourne Mediánál. A biopic produceri munkálataiba beszállt maga Sharon Osbourne és a pár gyerekei, Jack és Aimée Osbourne is. 

„A kapcsolatunk indőnként vad volt, és őrült és veszélyes, de halhatatlan szerelmünk mindig összetartott bennünket” – said idézi Sharon Osbourne-t a Variety. A zene nyilvánvalóan nagy szerepet fog játszani az egyelőre cím nélkül futó projektben; a filmben felhasználnak majd több slágert, ami a Ozzy Black Sabbath-os időszaka és szólókarrierje alatt született.

A forgatókönyvet Lee Hall írja, akinek a nevét világhírűvé tette a Hadak útján (War Horse, r. Steven Spielberg), a Viktória királynő és Abdul (Victoria and Abdul, r. Stephen Frears) vagy a Rocketman (r. Dexter Fletcher).

A Polygram a Universal Music Group filmes és televíziós leányvállalataként több zenészéletrajzot és zenés filmet gyártott már: a The Bee Gees: How Can You Mend A Broken Heart? című, tavaly bemutatott dokumentumfilmjüket Frank Marshall rendezte, de a sor folytatható a The Go-Go- és a Beastie Boys-dokumentumfilmekkel, az Emmy-díjas Zoey’s Extraordinary Playlist című musicallel, és bemutató előtt áll a The Velvet Underground című egészestés dokumentumfilmjük (r. Todd Haynes), valamint egy KISS-biopic (r. Joachim Rønning).

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat