Forog Varsics Péter első mozifilmje Béres Mártával és Fekete Ernővel


Béres Márta ezoterikus sikerkönyvszerző, Fekete Ernő kiégett reklámos lesz az Így vagy tökéletes címmel készülő romantikus dramedy-ben, amely augusztus elejétől budapesti helyszíneken forog, közölte a Magyar Nemzeti Filmalap.

A korábban reklámszakemberként dolgozó Varsics Péter első mozifilmje, melyben többek között Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is játszik, a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól, írja a filmalap közleménye.

Az Így vagy tökéletes két főhősének véletlen találkozásával összeütközésbe kerül a reklámok világa, a könyvkiadás és a közösségi média. Ahogy a kiégett reklámos és az ezoterikus sikerszerző egyre szorosabb kapcsolatba kerül egymással, úgy gabalyodnak bele a saját érzelmeik és a jól felépített hazugságaik hálójába.

A Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát, A Tanár) forgatókönyvéből készülő Így vagy tökéletes operatőre a számos szakmai díjjal kitüntetett Nagy András (Apró mesék, Hurok, Bibliothéque Pascal), a látványtervező Varga Judit, a jelmeztervező Andó Ildikó.

A főszerepeket Béres Márta, POSZT-díjas vajdasági színésznő és a Katona József Színház társulatának tagja, Fekete Ernő (Brazilok, Aurora Borealis – Északi fény) játssza.

A filmalap 349,9 millió forint gyártási támogatásával készülő romantikus dramedy producere Lajos Tamás, társproducere Köves Ábel (Szupermodern Stúdió). A 33 napos forgatás a tervek szerint szeptember közepéig tart, és a film 2020-ban lesz látható a hazai mozikban.

(közlemény)Kapcsolódó