Ha tehetséges, hozhatja! – Gyerekszínész kerestetik


Március 9-én, hétfőn kezdődik a Ha elfárad, viheti című fantasy-vígjáték gyerek főszereplőjének válogatása. A produkció Geszti Péter producer, Scherer Péter főszereplő és Rohonyi Gábor rendező irányításával keresi az új magyar gyereksztárt.

Ha elfárad, viheti! egy népszerű, de ihlethiányos írónak – Scherer Péter alakításában – és sosem látott kisfiának váratlan találkozásáról szól. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét meglepő, fordulatos és szívmelengető története a fiú fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit.

A készülő film főbb szerepeit – Scherer Péter mellett – Kovács Patrícia, Thuróczy Szabolcs, Bata Éva, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és Básti Juli alakítja. A gyerekszereplőt most keresik: „Egy zseniális, belevaló gyereket keresünk, aki Scherer Péterrel együtt játssza majd el a főszerepet ebben a fantasy elemekkel turbózott, egészen különleges, szívbe mászó filmben. A Ha elfárad, viheti című film egyik főszereplője lesz ez a csodás, kedves, tehetséges, hat év körülinek kinéző kissrác, de – gyerekfőszereplő ide, vagy oda –, ez a film nem családi mozi lesz, hanem felnőtteknek szóló vígjáték. Azt is mondhatnám, hogy az utódomat keresem, hiszen én is gyerekszínészként kezdtem, játszottam filmben, színházban, szinkronban (Mézga család, Lúdas Matyi) – feledhetetlen időszak volt, az egész életemet meghatározta” – idézi Geszti Pétert az alkotók közleménye.

A szerepre kizárólag 5-8 év körüli, de max. 6 évesnek kinéző, természetes, bájos, talpraesett fiúkat keresnek. Jelentkezni március 20-áig, emailben lehet a haelfaradviheti@gmail.com címen egy fényképpel és egy bemutatkozó videó linkjével, amelyben a jelentkezőnek a következőket kell elmondania magáról: név; életkor; testmagasság; iskola, osztály; kedvenc hobbi, sport, különórák; bármi egyéb, amit fontosnak tart.

A közönség várhatóan jövőre láthatja a filmet a mozikban. 
Kapcsolódó