Harrison Ford játszhat A vadon szava új adaptációjában


Clark Gable és Charlton Heston nyomdokaiba lép a Csillagok háborúja sztárja, Harrison Ford: Jack London-klasszikus filmes adaptációjában vállalna szerepet.

Jack London 1903-ban íródott regényét, A vadon szavát filmesíti meg a 20th Century Fox stúdió, Harrison Ford az aranyvadász John Thornton szerepéről tárgyal.

A történet nem csak irodalmi, hanem filmes klasszikus is: John Thornton szerepét 1935-ben Clark Gable, 1972-ben Charlton Heston játszotta.

A regényből Michael Green (Logan) ír forgatókönyvet, a rendező Chris Sanders (Croodék/The Croods) lesz. A gyártás szeptemberben kezdődik, és nagy szerepe lesz benne a Fox speciális effekt-stúdiójának, a Technopropsnak is.

Ford az ötödik Indiana Jones filmben játszott volna, de a forgatást elhalasztották. Az utóbbi időben régi klasszikus szerepeit élesztette újra a színész a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) és a Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) című filmekben, emellett az Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline), A feláldozhatók 3. (The Expendables 3) és a 42 című filmekben bukkant fel.

(Variety)
Kapcsolódó