John Malkovich is szerepel Az ifjú pápa sorozat folytatásában


John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa (The Young Pope) című tévésorozatának folytatásaként készülő The New Pope című produkcióban.

Mint azt már korábban bejelentették, a Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada. A produkciót megrendelő HBO és Sky közleménye szerint Sorrentino inkább egy újabb, korlátozott epizódszámú sorozatot rendez a modern pápaság világáról The New Pope címmel, írja a Variety értesülésére hivatkozva az MTI.

Law Az ifjú pápa (The Young Pope) című sorozatban Lenny Belardót alakította, aki az első amerikai pápaként XIII. Pius néven lett a katolikus egyház feje. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law ebben a szerepben tér-e vissza, mivel a sorozat végén bizonytalanná vált a karakter jövője. A pletykák szerint Malkovich játszhatja az új pápát, de hivatalos nyilatkozatban ez még nem hangzott el, ahogy az új széria forgatókönyvéről sem beszéltek még.

John Malkovich

A kétszeres Oscar-jelölt Malkovich három évtizedes pályafutása alatt rendkívül színes karaktereket játszott: szerepelt a Veszedelmes viszonyok (Dangerous Liaisons) című kosztümös filmben, de olyan akciómozikban is láthatták a nézők, mint a Con Air – A fegyencjárat vagy a Red-sorozat, és ő volt a főhőse Spike Jonze A John Malkovich-menet (Being John Malkovich) című komédiájának is.

A The New Pope című új tévésorozat forgatása novemberben kezdődik Olaszországban. A forgatókönyvön ismét Sorrentino dolgozik Umberto Contarello és Stefano Bises társaságában. A sorozat producere a Wildside részéről Lorenzo Mieli és Mario Gianani, a Mediapro pedig társproducerként működik közre. A széria nemzetközi forgalmazója a FremantleMedia International.

Az ifjú pápa (The Young Pope) 2016 októberében debütált a Sky tévécsatornán, majd 2017 januárjában az HBO programjában. Law alakítását Golden Globe-díjra is jelölték.

(MTI)Kapcsolódó