Karácsonykor jön a Wonder Woman 1984


Kitűzték a bemutató dátumát: a Warner Bros. online és offline egyszerre, december 25-én mutatja be új szuperhősfilmjét, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984-et. A romániai rajongóknak még tovább kell várniuk.

Az Egyesült Államokban a mozikban és az HBO Max műsorában egyaránt nézhetőek lesznek a szuperhős hölgy kalandjai, ám az HBO Max külföldön nem elérhető, a Warner Bros. más stratégiát választott a nemzetközi forgalmazás kapcsán: egy sor külföldi moziban egy héttel korábban, december 16-án indítja a filmet. Nem érvényes ez Magyarországra és Romániára sem: Magyarországon szintén karácsonykor, Romániában viszont csak január közepén kerülhet a mozikba a film. (Az összes bemutatódátum a Varietyn.)

Nem tudni azonban, hogy a kitűzött dátumokon hol fognak működni a mozik, a világjárvány miatt ugyanis az észak-amerikai mozik nagyjából fele zárva van, és bár Franciaországban december 15-ére tervezik a mozik újraindulását, Európa nagyrészében – beleértve például Nagy-Britanniát, Olaszországot, és persze Magyarországot és Romániát is – nincs konkrét terv az újranyitásukra.

 


Kapcsolódó