Kutya-ember barátságról forgat Luc Besson


A francia rendező idén forgatja legújabb filmjét, amelynek főszereplője Caleb Landry Jones, aki tavaly Cannes-ban, a Nitramban nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb férfi színésznek járó díjat.

A DogMan című film munkálatai idén májusban kezdődnek, a forgatás nagyrészt Franciaországban, illetve az Egyesült Államokban fog zajlani. A francia rendező filmje egy nehéz sorsú gyerek története, aki megmenekülését a kutyáival való barátságában találja meg. A film producerei Virginie Besson-Silla, akivel Besson legutóbbi öt filmjén együtt dolgozott, illetve Steve Rabineau.

Caleb Landry Jonest, a film főszereplőjét az utóbbi években olyan filmekben láthattuk, mint Sean Baker Oscar-jelölt Floridai álom (The Florida Project), Jordan Peele Oscar-díjas Tűnj el! (Get Out) vagy Martin McDonagh szintén Oscar-díjas Három óriásplakát Ebbing határában (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) című filmjei.

Az ötödik elem (The Fifth Element), a Léon, a profi (Léon: The Professional) vagy a Lucy rendezője három év kihagyás után rendez ismét.
Kapcsolódó