Legendás autóversenyzőket alakít Matt Damon és Christian Bale


Az 1966-os Le Mans-i 24 órás autóversenyről rendez filmet James Mangold. A Matt Damon és Christian Bale főszereplésével forgatott életrajzi filmet 2019 nyarára lőtte be a 20th Century Fox.

A tervek szerint 2019. június 28-án kerül mozikba az egyelőre ismeretlen című, igaz történetet feldolgozó film. A cselekmény az 1966-os Le Mans-i 24 órás autóversenyben csúcsosodó rivalizálást meséli el a Ford és a Ferrari autógyár között. Matt Damon az amerikai Ford-csapatot vezető autómérnök és pilóta Carroll Shelbyt, Christian Bale pedig közeli barátját, a brit Ken Miles autóversenyzőt alakítja.

Matt Damon, Christian Bale

2019-ben további három filmet dob piacra a 20th Century Fox: a Stuber című akcióvígjáték május 24-én érkezik, ebben Kumail Nanjiani egy szelíd Uber-sofőrt alakít, akit a Dave Bautista játszotta detektív veszélyes kalandba sodor, a Spies in Disguise című vígjáték Will Smith és Tom Holland főszereplésével szeptember 13-án kerül mozikba, Agatha Christie Gyilkosság az Orient Expresszen című történetének adaptációja pedig december 20-án.

(The Wrap)Kapcsolódó