Lelőtték Eddie Hassellt


Halálos lövés érte vasárnap Texasban a 30 éves Eddie Hassell, akit A gyerekek jól vannak (The Kids Are All Right) című filmmel ismert meg a nagyvilág.

A színészt Dallas külvárosában lőtték meg vasárnap éjjel, a jelek szerint egy autórablás közepette – közölte Hassell ügynöke. További részleteket nem hozott nyilvánosságra, hiszen még folyik a nyomozás az ügyben.

Hassell 1990-ben született a texasi Corsicanában. A 2000-es években egy sor kisebb filmszereppel kezdte pályafutását, majd 2010-ben megkapta Clay szerepét A gyerekek jól vannak című drámában, amelyben Julianne Moore és Mark Ruffalo játszotta a főszerepet. A produkciót a legjobb film Oscarjára is jelölték.

A fiatal színész az NBC sci-fisorozatában, A mélység fantomjában (Surface) Phil Nance-t alakította. De egyebek mellett feltűnt Aaron Sorkin A színfalak mögött című sorozatában, a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban, és egy sor más tévés produkcióban. Szerepelt a 2012 című sci-fiben, A családfa című vígjátékban és a Steve Jobsról szóló Jobs című életrajzi drámában is.

A színészet mellett megszállott szörfös és gördeszkás volt. Egy 2013-as interjújában elárulta, hogy életében nagyon fontos szerepe van a gördeszkázásnak, reklámszerepeket is kapott emiatt. Texasban lovagolt és rodeózott, de miután átköltözött Los Angelesbe, átnyergelt a gördeszkára, és filmjeiben minden kaszkadőrmutatványt maga csinált.

(Variety, The Wrap, MTI)Kapcsolódó

Meghalt Kim Ki-duk

2020. december 11.

Meghalt Pécsi Ildikó

2020. december 05.

Meghalt Sean Connery

2020. október 31.

Meghalt James Redford

2020. október 20.

Meghalt Jiří Menzel

2020. szeptember 07.

Meghalt Orosz Lujza

2020. szeptember 06.