Lesz harmadik ABBA-film is


A 2008-as és 2018-as ABBA-filmek producere elárulta, hogy eredetileg is trilógiában gondolkodott, ha a covid-19 járvány most keresztül is húzta a terveit.

A Mamma Mia! című színdarab, majd az ennek alapján készült filmadaptációk producere, Judy Craymer egy Daily Mailnek adott interjúban elmondta, hogy az új koronavírus járvány előtt épp a harmadik Mamma Mia! filmet tervezte.

Az eredeti Mamma Mia! alig pár héttel a 9/11-es terrortámadás után kerül a Broadway színpadára, a színészek épp a darab próbájára tartottak, amikor az első repülő becsapódott a World Trade Centerbe – emlékszik vissza a producer. Érthető, hogy Craymer a harmadik részt tervezgeti: mind a 2008-as, mind a 2018-as musical kasszasiker lett, utóbbi, a Mamma Mia! Here We Go Again összbevétele például meghaladta a 400 millió dollárt.

Bár egyelőre semmit sem árult el a cselekményről, a producer a svéd együttes vadonatúj, a járvány miatt virtuális koncertre írt dalainak feldolgozásaként képzeli el a filmet. Addig is a Mamma Mia! Here We Go Again június 26-án debütál a Netflixen.Kapcsolódó