Március végéig ingyen nézhetünk otthon Arany Pálma-díjas alkotásokat


Megújult a Cirko Film magyarországi filmforgalmazó internetes oldala: az online videotékában március 30-ig ingyen lehet minőségi mozifilmeket nézni.

A forgalmazó közleménye szerint az online megtekintési lehetőség célja, hogy a filmkedvelő közönség tagjai közül azok is könnyen hozzáférhessenek minőségi filmekhez, akik lakóhelyük közelében nem tudnak moziba menni, illetve a közelükben nem tűzik műsorra a Cirko Film forgalmazásában bemutatott alkotásokat. Az ingyenes bevezető időszak után egy fél mozijegy áráért lehet majd kényelmesen, otthon filmet nézni a forgalmazó VOD-szolgáltatásának jóvoltából.

Az online válogatásban a nagy filmfesztiválok (Cannes, Berlin, Velence) versenyprogramjában debütáló mesterművek is helyet kapnak. Az elmúlt tíz év Arany Pálma-díjas alkotásai közül a következőket lehet az első héten ingyen megnézni: Dheepan – Egy menekült története (Dheepan, r. Jacques Audiard), A négyzet (The Square, r. Ruben Östlund) és Bolti tolvajok (Manbiki kazoku, r. Koreeda Hirokazu).

A közelmúlt fontos filmjei közül sok más mellett a következő különleges alkotások is várják a filmrajongókat: Sötétben (Aus dem Nichts, r. Fatih Akin), Lavina (Turist, r. Ruben Östlund), Toni Erdmann (Maren Ade), Paterson (Jim Jarmusch), A remény másik oldala (Toivon tuolla puolen, r. Aki Kaurismäki).

A Cirko Film online videotékája itt érhető el.

(közlemény)Kapcsolódó