Még egy hétig lehet jelentkezni a Filmtett Workshopra


Április 26-áig várja a pályázatokat a 18. Filmtett Workshop szervezőcsapata. A műhelyt idén július 13. és 25. között szervezzük meg a székelyföldi Kommandón.

A Filmtett Egyesület nyári alkotótábora a hagyományokhoz híven idén is filmgyárat mintáz: forgatókönyvíró-rendezőanimációsrendezőasszisztensioperatőrivágóhangmérnökgyártásvezető-produceri, valamint színészcsoportba lehet jelentkezni. Az egyes csoportok az általuk képviselt szakma érdekességeiről fognak tanulni a tábor elején, a harmadik napon stábok állnak össze, beindulnak a forgatások, a tábor második fele pedig az utómunkázásról szól. A cél utolsó estén levetíteni a közös lelkesedéssel és erőfeszítéssel készült alkotásokat.

A tábor mentorai minden évben elismert magyar filmesek. Idén a rendezőcsoportot Szilágyi Zsófia (Egy nap) vezeti – minden a csoportvezetőkről itt

A pályázathoz nem kizáró feltétel, hogy a jelentkezőnek legyen filmes előképzettsége. A tábor célja tehetséges Kárpát-medencei fiatalokhoz közelebb hozni a filmes alkotófolyamatot, egyúttal olyan közösségi élményt nyújtani, amelynek köszönhetően barátságok és később is fennmaradó alkotói kapcsolatok születhessenek. A táborban készült filmek szép számmal versenyeztek fesztiválokon is az előző években.

Részletes pályázati felhívás

További információ: tabor@filmtett.ro vagy +40-728-262023. Adatok, fényképek és filmek az alkotótábor korábbi kiadásaiból elérhetők a műhely honlapján: www.filmtettworkshop.roKapcsolódó