Megjelent a 18. Filmtett Workshop pályázati felhívása


A kolozsvári székhelyű Filmtett Egyesület 18. alkalommal is meghirdeti nyári filmalkotó workshopját: idén július 12. és 23. között Parajdra várjuk a filmkészítés iránt érdeklődő Kárpát-medencei fiatalokat. 

A workshop szerkezete idén is egy miniatűr filmgyáréhoz fog hasonlítani: a résztvevők forgatókönyvíró-rendező, animációs filmkészítő, rendezőasszisztens, operatőr, vágó, hangmester, gyártásvezető-producer vagy színész csoportban indítják az alkotótábort, majd stábokba szerveződve fognak dolgozni kisjáték- vagy animációs filmeken. Az alkotói és tanulási folyamatot idén is elismert magyar filmesek segítik, a mentorok kilétét is hamarosan eláruljuk (itt keresd, és ugyanitt megtudhatod, hogy kik voltak korábban mentoraink).

A workshopon való részvétel pályázathoz kötött, a jelentkezés határideje április 20., éjfél.

A részletes pályázati felhívás, illetve a jelentkezési űrlap elérhető a Filmtett Workshop honlapján: https://filmtettworkshop.ro/a-18-filmtett-workshop-palyazati-felhivasa-2021/ A résztvevők listáját mentoraik fogják összeállítani a beérkező pályázati anyagok alapján. A korábbi filmes tapasztalat hasznos lehet, de megléte nem kizáró feltétel.

További információk: tabor@filmtett.ro, 0728 262 023.Kapcsolódó