Mutánsokkal tér vissza az X-akták zeneszerzője


Az X-aktákon kívül többek közt a Millennium és a Smallville zenéjét is jegyző Mark Snow írta a The New Mutants című X-Men-spinoff zenéjét.

A filmet Josh Boone (Csillagainkban a hibaThe Fault in Our Stars) rendezi, főbb szerepeit a Trónok harcával világhírűvé vált Maisie Williams, valamint Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt és Henry Zaga játssza.

A horror és a thriller határán egyensúlyozó spinoff cselekménye egy elszigetelt kórházban játszódik, ahol fiatal mutánsokat tartanak fogva pszichiátriai megfigyelés kedvéért. Amikor furcsa dolgok kezdenek történni az épületben, a szereplők mutáns-szuperképességei és barátsága egyaránt próbára tétetik: harcolniuk kell az életben maradásért.

Boone a forgatókönyvet Knate Lee-vel (Kidnap) együtt írta, a projekt producere Simon Kinberg (MentőexpedícióHamupipőke), Karen Rosenfelt (Alkony filmek) és Lauren Shuler Donner (LoganDeadpool). 

A filmzenét Mark Snow mellett Nate Walcott és Mike Mogis is jegyzi, akiket eredetileg zeneszerzőként megneveztek – írja a Film Music Reporter.

The New Mutants bemutatója április legelejére várható.Kapcsolódó