Nemzetközi fotópályázatot hirdet a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara és a kHÖK


A kolozsvári kar és hallgatói önkormányzat Sapixel Nemzetközi Fotópályázata idei hívószavai hívószavai a kísértés (temptation) és a tükröződés (reflection). Tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet be pályamunkát a világ bármely pontjáról.

A pályázat határideje 2021. november 1-je. A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában a sapixel@khok.ro e-mailcímre várják. Az e-mailnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát és lakcímét; a beküldött munka címében meg kell jelennie azon témának, amelyre a pályázó a képet küldi (pl. lány a vízben_reflection). Egy pályázó legfeljebb egy képpel pályázhat témakörönként, a képek minimális mérete és felbontása pedig 20×30 cm, illetve 300 dpi.

A Sapixel felhívására tavaly öt kontinensről, több mint 40 országból – köztük Magyarországról, Romániából, Szlovéniából, Indiából, Németországból, Horvátországból, Portugáliából, Ausztráliából, Kínából, Kanadából, Dél-Afrikából, Egyesült Államokból – érkeztek pályamunkák elbírálásra.

Az eredményhirdetés egy személyes jelenléttel zajló ünnepséggel zárul (amennyiben a járványügyi korlátozások ezt megengedik), ahol sor kerül az 50 legjobbnak ítélt munka kiállítására. A fődíj értéke 250$, a második helyezett 200$, a harmadik pedig 150$ értékű ajándékutalványban részesül.

(borítókép: Bereczky Ákos: Danger)Kapcsolódó