Olcsóbb alternatíva lenne a Netflixre a Disney streaming szolgáltatása


A Disney 2019 végén indítaná el saját internetes tartalomszolgáltatását, Bob Iger vezérigazgató kedden ismertette a terveket.

A Disney internetes tartalomszolgáltatásán keresztül olyan mozifilmeket lehet majd elérni, mint a Dumbó (Dumbo) vagy a Captain Marvel élőszereplős változata, illetve a következő Bosszúállók (The Avengers) film. Kizárólag a videoplatformra készül majd el a Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) remake-je, és korábbi Disney produkciók, például a Szörny Rt. (Monsters Inc.) és a Szerelmes hangjegyek (High School Musical) nyomán készült tévésorozatok is.

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója reméli, hogy a cégcsaládhoz tartozó nagy brandek, mint például a Pixar, a Marvel, a Lucasfilm, illetve a Foxtól hamarosan megvásárolandó NatGeo szintén közreműködnek majd az online tartalomgyártásban.

A Disney a nemrég zöld utat kapott vásár során a Fox filmgyártó vállalata és tévéstúdiói mellett 60 százalékos részesedést szerez a Hulu tartalomszolgáltatóban is, így valószínűleg itt is megjelennek majd a filmjei.

(Variety)


Címkék

Kapcsolódó