Orson Welles magánéletéről indít sorozatot a hagyatékát gondozó lánya Orson Welles magánéletéről indít sorozatot a hagyatékát gondozó lánya

Orson Welles magánéletéről indít sorozatot a hagyatékát gondozó lánya

A legendás filmrendező, Orson Welles rendkívüli családi életére derít fényt egy új, hatrészes dokumentumfilm-sorozat, jelentette be lánya, Beatrice Welles.

A színésznő, a Welles-hagyaték gondozója úgy fogalmazott, hogy a Life with Orson Welles: The Man Behind the Legend című sorozatban eloszlat majd néhány pletykát, és újabbakat tár nyilvánosság elé apja munkájáról és magánéletéről. Beatrice Welles mellett Dax Phelan rendező, a 2018-ban befejezett utolsó Welles-film, a The Other Side of the Wind társproducere, illetve több meghívott beszélget majd a filmrendezőről.

Beatrice Welles és Dax Phelan a Velencei Filmfesztiválon mutatták be a The Other Side of the Wind című utolsó Orson Welles-filmet, amit aztán a Netflix tett széles körben elérhetővé. A filmhez Welles korábbi munkatársa, a nemrég elhunyt Michel Legrand írt zenét, a rendező eredeti kívánsága szerint.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat