Ősszel jön A nagy pénzrablás záróévadja


Az előkészületekről régóta lehet tudni, de dátumokat mostanig nem közöltek: a La casa de papel (Money Heist) című filmsorozat záróévadját megfelezték, az első öt rész szeptember 3-án, az öt záróepizód pedig december 3-án kerül be a Netflix kínálatába. 

A széria showrunnere, Álex Pina a Varietynek elmondta, hogy a záróévad forgatókönyvét a tavalyi lezárások közepette kezdték írni (a forgatás tavaly, augusztus 3-án kezdődött), és úgy döntöttek, pattanásig feszítik a húrt az események középpontjában álló rablóbanda életében: „extrém és vad” jelenetekre, több szereplő számára is végzetes erejű helyzetekre számíthatunk.

A nagy sikerű, spanyol nyelvű tévésorozat ötödik évadjának narrátora és egyben főszereplője Tokió lesz. A Spanyol Nemzeti Bank épületében már napok óta veszteglő bandát valami furcsa végzetszerűség érzése fojtogatja. Megmentették ugyan Lisszabont, de vezetőjüket, a Professzort elkapták, ezúttal szökési terv nélkül. Az események rosszról még rosszabbra fordulnak: amikor a katonaságot is bevetik, a rablás helyszíne háborús övezetté változik.

Az ötödik évad kalandjai kedvéért visszatér a képernyőkre a korábbi szereplőgárda (Úrsula Coberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri, José Manuel Poga), és csatlakozik hozzá Miguel Ángel Silvestre (Túl a vörös kanapén / Sky Rojo, 30 ezüst / 30 Monedas) és Patrick Criado (Csókok és gólok / La gran familia española, Vivir sin permiso).


Címkék

Kapcsolódó